Μενού
accessibility--alt
Εργαλεία προσβασιμότητας
Αύξηση κειμένου
Μείωση κειμένου
Σκούρα αντίθεση
Ανοιχτή αντίθεση
Ευανάγνωστη γραμματοσειρά
Φιλικό προς δυσλεξία
Επαναφορά

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο φιλόξενο χώρο της «Κατακόμβης» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, ξεκίνησαν τα μαθήματα της παιδικής και νεανικής χορωδίας. Έμπειροι καθηγητές μουσικής διδάσκουν στα παιδιά κλασική μουσική και όμορφα τραγούδια, με επικεφαλής την Καθηγήτρια Μονωδίας και Θεωρητικών, σύζυγο του αειμνήστου Νίκου Οικονόμου, ιδρυτή της χορωδίας, κα Αλεξάνδρα Ντόβα. 

 

Απευθύνεται θερμή παράκληση σε όλους τους γονείς να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Ιερού Ναού και να στείλουν τα παιδιά τους, ώστε να στελεχώσουν και να κοσμήσουν με την παρουσία και τις γλυκύτατες φωνές τους τη χορωδία της ενορίας μας.

 

 

ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

 

Ξεκίνησε και φέτος η λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων στην ενορία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

 

Κάθε Κυριακή, στο φιλόξενο χώρο της Κατακόμβης,  στις 11 το πρωί θα γίνεται το Κατηχητικό Σχολείο των μαθητών του Δημοτικού σχολείου, ενώ κάθε Σάββατο απόγευμα στις 4:30 των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

 

Αγαπητοί γονείς,

Έχοντας επιλέξει να εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στο Κατηχητικό, δεν κάνετε απλά μία σωστή επιλογή. Επενδύετε στην πνευματική θωράκιση του παιδιού σας και ασφαλίζετε τον πλέον πολύτιμο θησαυρό που έχετε στα χέρια σας.